Roma

Roma hyllyjärjestelmä

Roma sopii sekä kotiin että toimistoon. Sen muodot ja materiaalit ovat pelkistetyt; valkeaa, vaakalinjaa ja metallia. Roman väliosat ovat aina valkoiseksi maalattua kalustelevyä, vaakatasoissa maalattu valkoinen, aito koivu- tai tammiviilu. Jalkavaihtoehtoina sokkeli, pyörät tai metallijalat.

Runkosyvyydet ovat 35 ja 45 cm. Leveydet 52, 76, 125, 150 ja 224 cm.

Roma muuntuu monenlaiseen säilyttämisen tarpeeseen; eteisen lipastoksi, yöpöydäksi, käytännölliseksi senkiksi ikkunan alle, penkiksi eteiseen tai vaikka sohvapöydän sijaan. Kirjahyllynä Roma on kestävä, ajaton ja samalla moderni. Lasihyllyjen ja lasiliukuovien avulla voit rakentaa Romasta näyttäviä vitriinejä – korkeita tai matalia. Astiakaappina Roma on monipuolinen ja kaunis säilytin – siirrettävät lasihyllyt, lasiliukuovet, umpinaiset saranaovet, laatikot ja led-valot. UUTTA onvat laatikot ja saranaovet uravetimillä!

Roma on erinomainen valinta TV- ja stereotasoiksi. Avohyllyihin on helppo sijoittaa tekniset laitteet ja johtokytkennät onnistuvat kätevästi av-taustan avulla. Romaa voit käyttää myös tilanjakajana, koska rakenne on yksinkertainen ja taustat ovat viimeisteltyjä. Valmistus Sopen tehtaalla Lahdessa.