Tuotteet

Skandinaavisessa hengessä suomalaisiin koteihin

Sopen hyllyt ovat kestäviä ja muunneltavia, koska niitä voi kasvattaa tai jakaa kohtuullisilla lisähankinnoilla. Roman, Dimension ja Milanon taustat ovat viimeistellyt, joten ne sopivat myös tilanjakajiksi. Puumateriaaleina käytämme aitoa koivu- ja tammiviilua lakattuna luonnonvärisenä. Samasta sarjasta saa huonekalun monenlaisiin säilytystarpeisiin; kirjahylly, astiakaappi, lipasto, tv-taso… Näin voit luoda kodin sisustuksesta toimivan, yhtenäisen ja viihtyisän.

Sohvien rungot ovat kestävää massiivipuuta ja vaneria. Istuinmukavuuden takeena on mallista riippuen siksak- eli nosag-jousitus tai pocket-jousitus. Jokaisessa mallissa on useita kokovaihtoehtoja. Valitsemalla irtoverhoilun voi runkohupun irrottaa pesuun ja myöhemmin uudistaa sohvan tilaamalla pelkät päälliset. Suunnittelun perustana ovat hyvä istuinmukavuus ja rauhalliset mittasuhteet yhdistettynä kauniiseen työnjälkeen. Selkeät linjat ja aidot materiaalit kestävät vuodesta toiseen.

Oman mallistomme lisäksi tarjoamme kotimaisia ja tuontihuonekaluja, jotka sopivat Sopen sisustusideaan: Ajattoman kauniita ja kestäviä huonekaluja kodin säilytystarpeisiin ja kodissa viihtymiseen. Tervetuloa ihastumaan!

Esimerkkejä tuotteistamme