Fakta hyllyjärjestelmä

Fakta on suunniteltu asiakkaidemme kommenttien perusteella: “Ei enää kirjoja kahteen riviin!” Siksi runkosyvyys on vain 24 cm. Materiaaleina maalattu valkoinen ja viilutettuna aito tammi. Osien leveydet ovat 50 ja 100 cm sekä kaksi korkeutta 125 ja 237 cm. Kestävät hyllylevyt ovat viilutettua massiivipuuta ja siirrettävissä kirjojen korkeuden mukaan.

Faktasta saa rajoitetulla mahdollisuudella kirjahyllyn mittojen mukaan. Asiakkaan toivoma erikoisleveys tehdään katkaisemalla hyllyt ja taustat määrämittaan ja erikoiskorkeus lyhentämällä pystyjä. Pyydä tarjous omilla mitoillasi. Tällainen “mittahylly” tehostaa tilankäyttöä, kirjahylly näyttää kuin paikalleen suunnitellulta ja lisäksi kohtuuhintaan.

Halutessasi voit ottaa Fakta-hyllyyn valkoiset taustat. Kapeasta runkosyvyydestä johtuen hylly tulee kiinnittää ylälistasta seinään. Faktasta voi tehdä myös toimivan CD- ja videokaapin: Esimerkiksi 50 cm leveään hyllyyn mahtuu CD-levyjä yli viisi metriä = 540 kpl! Valmistus Lahdessa Sopen tehtaalla.

Lataa Fakta hinnasto pdf-muodossa tästä.