Sohvat ja vuodesohvat

Sohvat ja vuodesohvat

Ennen sohvan hankintaa on harkinnan paikka!

Pohdi seuraavia seikkoja ennen sohvan hankintaa, jotta sohvasi olisi pitkäikäinen ja siitä olisi mahdollisimman paljon iloa niin arjessa kuin juhlassakin. Tervetuloa koeistumaan meille!

  • Millaiseen käyttöön tarvitset sohvaa  – onko kyseessä koko perheen yhteinen löhöilypaikka vai ennemminkin vieraiden kanssa seurusteluun tarkoitettu istuttava kahvisohva. Jos tarvitset molempia toimintoja, niin kerro se meille. Pohditaan yhdessä sopivaa mallia, jossa nämä toiveet yhdistyisivät sopivasti.
  • Mikä on sisustuksen tyyli. Onko toiveissa rauhallinen, klassinen ja ajaton sohva vai värikäs katseenvangitsija, joka saa sinut heti kotiin tullessa hyvälle tuulelle.
  • Minkä kokoinen sohva on hyvä. Mittaa sohvalle suunniteltu tila. Parasta olisi ottaa huoneen/asunnon pohjapiirros mukaan. Samalla voi miettiä sohvalle vaihtoehtoisen paikan, jos kaipaa myöhemmin vaihtelua.
  • Materiaalin valinnalla on suuri merkitys sekä käytännöllisyyden että tyylin suhteen. Kangasvalinta tekee kyseistä mallista juuri sinun sohvasi. Kerro meille lempivärisi, tyylitoiveesi, ketkä sohvaa käyttävät ja miten. Kankaita on paljon ja ehdotamme sopivia vaihtoehtoja. Kankaita saa myös lainata kotikäynnille, jotta voi varmistua oikeasta valinnasta kodin materiaalien kanssa.

Jokainen sohva tilataan asiakkaan tekemillä valinnoilla ja valmistetaan tilaustyönä!

 

Abbot sohva
SETTI Daybed
Adam sohva
Tokio
Setti vuodesohva
Setti sohva
Notte vuodesohva
Benny
Notte vuodesohva
Kanerva vuodesohva
Newman
Hugo
Esprit sohva
Laguna sohva